伊莉討論區

標題: 我粒卵子好可憐!阿嬌怨老公唔肯配種... [打印本頁]

作者: bb68boy    時間: 2019-11-8 10:12 AM     標題: 我粒卵子好可憐!阿嬌怨老公唔肯配種...

現年38歲的鍾欣潼(阿嬌)去年與台灣靚仔醫生賴弘國結婚,月前被指身形暴脹疑似有孕,原來只是賀爾蒙失調致增磅。一直想做人母的她,3年前已經雪卵,希望以多個方法早日達成願望。其實與阿嬌組成英皇「龍虎豹」的蔡卓妍(阿Sa)及容祖兒,早年在經理人霍汶希游說下,已先後雪卵。阿Sa自爆今年7月進行第二次雪卵手術,比之次雪得還要多,超過20粒,她坦言做第二次是想多一個保障:「拎番出嚟用要解凍,個存活率得7成,就未必用到,多啲就穩陣啲。」至於曾揚言希望40歲前生小孩的祖兒,自爆2017年已做雪卵手術,主要原因是追上潮流。

「龍虎豹」三姊妹先後雪卵,只看誰最先「用」!日前阿嬌宣傳新片《失蹤》時受訪,談到身形發胖被質疑有孕,她即「觸景傷情」說:「突然諗起我雪咗卵,3粒其實好渺茫,我都叫佢(老公)試嚇,唔係點對得住嗰三粒卵!但佢仲未去試,佢唔係抗拒,但因為啱啱開診所好忙,不過見佢最近瘦咗又靚仔咗,Keep住健康身體,都係好時機去配,我有狂叫佢去配呀!我幾粒可憐嘅卵子!都想快啲試嚇,得就得,唔得就再諗其他方法。」

作者: zogol    時間: 2019-11-8 02:33 PM

不然就離一離找下一個吧?
作者: mak7421    時間: 2019-11-8 05:40 PM

希望趕快能有個寶寶,圓了她的一個夢

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://wwww.eyny.com/) Powered by Discuz!